This is how we walk on The moon



Har levt på skidor den här helgen. Dessa landskap är såå fina.  

Ny / snö

Snön är här. Åker längdskidor i mängder och dricker varma drycker.


Turkost







Är nog mest i behov av sånt här. Havet. 


2014 - Du satte höstsolen i eld

 

 och så kom hösten. Två bra tjejer fyllde arton. Rebecka och Ingrid. Jag var barbent för det mesta och trotsade hösten. Jag seglade så mycket jag hann och schemat var fullt hela tiden. Bland annat hade vi reunion från språkresan, så himla bäst. Artonåringarna fick körkort och jag blev utnämnd till dj tojje. Upptäckte hur lätt det var att ta sig någonstans utan att passa bussar all the time. Vi började med vårt Jeans for Life UF, som ni för övrigt kan gilla på Facebook och kanske hitta något som lockar. Jag fick höstlov, vi fotade och vi firade halloween. Höstdagarna tog snabbt slut och julen och snön kom. Firade med tjejen på sista bilden. 

2014 - Sommaren

 
Och så kom sommaren.Vet knappt var jag ska börja. Vi firade i Ingrids trädgård och jag hängde för det mesta så nära havet som möjligt. Annars såg jag One Direction och därefter var jag på Kentfest, vilket var så himla fett. Jag och Ingrid tog oss också till Bråvalla där vi såg bästartister och dansade tills vi inte kunde stå längre. Tog av mig skorna och segladesegladeseglade. Sen lämnade jag fastlandet för att vara på Harstena med Ronja resten av sommaren, där träffade jag bramänniskor, sälar och låg i havet så fort jag kunde. DET VAR SÅ HIMLA BÄST. Besökte också Nynäshamn, Skåne och Danmark. Bar vitt vart jag än gick.

2014 - Vår

 
 
Det blev grönt. Solen började skina mer och mer. Jag blev sjutton. Vännerna överraskade med den briljanta idén. Fester vankades och jag hade fullt upp hela tiden. Jag träffade bästklara och solen sken. Vi dansade massvis och allt var så himla fint. Började bära shorts i April. Jag blev bjuden på balen och bar en orange klänning. Våren alltså. 
 
 
 

2014 - En bra början






Välkomnade 2014 i ett vårigt Helsingborg och Danmark och visste då inte hur bra det här året skulle bli. Jag kom hem igen och möttes av snö. Tara anlände till Sverige från Nya Zeeland för att uppleva ett år här. Jag lärde känna henne. En cooling med en nya zeeländsk dialekt och galna påhitt. Vi fick sportlov, firade med fest och alla hjärtans dag. Ingrid och jag åkte till fjällen för att åka skidor, ligga och garva som galningar i pisterna, dricka varm choklad, hänga på afterski, känna på kyla, basta och dessutom besöka Norge(!!). Stötte också på Filip, helt oväntat, i backen och hade tb sedan vi träffats för ett år sedan på skidorna. När vi lämnat fjällen kom, vad som kom att bli the soundtrack of 2014; Om vi faller av Llojd. Usch, vad bra. En bra början, helt enkelt. 

RSS 2.0