Glad

Byxor/lindex tröja/marlene birger och herrskor hade jag innan jag tog av mig

Jag är så glad, har upptäckt att jag kunde skicka mina oskar linnroslåtar från datorn till mobilen via bluetooth. Tänk vad lite mucik kan göra min dag!
"För idag, för imorgon och för igår"


Antonia

Mardi

Franskaplugg, so-plugg och en söt kille på besök.

Antonia

Becka


Gårdagens

Igår var jag och klippte mig. Känns kort nu men är ändå ganska nöjd! Dagens syssla har varit att läsa, läsa och läsa. Ska nämligen läsa en klassiker på svenskan och jag har valt jane eyre av charlotte brontë, det är nog den bästa klassiker som finns.
Outfinten såg ut så här som jag tog på mig på fem minuter


1.5 dm borta

Den hör sötingen kom på besök med och inte nog med det, två hundar till!

Antonia

Dagens

En liten bild från skolan. Inte så bra, men en liten hassan bakom mig som är en helt galen kille som börjat i sjuan nu, han är bara för gullig och busig.
Shorts weekday/skjorta monki/tröja vero moda

Idag har jag skrattat, sjungit i kören och gått på supertråkiga lektioner men  med superroliga vänner som livat upp lektionen trots uppgifterna, druckit cappuccino, förhört en vän på sin kemiläxa och till sist så har jag nu gjort couscous. Underbart!
Antonia

Grekland 2011

Passade på att redigera greklandbilder igår och så här blev resultatet. Längtar efter sånt här väder, vill bara åka till något varmt land nu när hösten kommit och man inte kan gå i shorts längre.. Italien speciellt!
Antonia

Många händelser

Hej allihop! Nu har jag bestämt mig, bloggandet ska fortsätta och bli lite oftare. Jag tänkte byte lite design sen ska det komma upp lite flera bilder från dagen och en hel sammenfattning av det långa men ändå jääääättekorta sommarlovet. Idag jar jag varit hos en kompis som jag var med mycket i lågstadiet. Det var nästan 2 år sen vi träffades hemma hos någon av oss. Det var hur roligt som helst, vi hade mycket att prata om. Det blev såklart också många asgarv som det brukar bli när vi är farten. Det här har jag gjort de två senaste helgerna:
Träffat den här underbara tjejen som fyllt år. Jag tjejerna var och firade henne. Påtal m det fyllde två andra vänner 15 nyss med,  Ingrid och lowe, grattis!
Becka och jag hade världens fotodag! Fotoade hela dagen och några seriösa bilder fick vi nog till...
Imorgon ska jag nog träffa rebecka och ingrid, trevligt!
Hoppas ni får en bra helg!
Antonia

Childhood

Det här armbandet har jag nästan varje dag på mig. Det är från kronprinssesans fond childhood. Tycker det är jättefint, varje färg står för ett budskap. Gulligt.
Idag har det varit helt undebart väder och jag har badat till och med! Men nu går vi mot höst igen...
Förresten igår var jag med några fina vänner och firade Arethi, vi skrattade, grät och hade helt underbart roligt! Tack♥
Antonia

Crazy thursday

En glad aj i regnet.

Hej alla! Idag har det gått ännu en rolig dag i skolan. Många skratt, galna händelser och lite bråk här och där, verkligen crazy! Solen har skinit och det har varit varmt men när jag kom hem skulle det såklart regna. Förurt var jag ute en springtur. Det blev ungefär 4 km och kvällssol med regnbåge som var helt underbart fin! önskar bara att någon kunde varit med. Imorgon är det fredag igen och helg, då blir det födelsedagskalas hos min käraste Arethi som fyllde 14 i augusti. Grattis i efterskott! Nej  nu ska jag ladda inför morgondagen.
Kram
Antonia

RSS 2.0