Ebba


Tänkte visa en väldigt överredigerad bild på Ebba. Jag tyckte ändå den blev rätt cool. När jag tog bilden var det nog bara femton grader i vattnet. Hon satt där och frös och blev helt blå om läpparna! Jag har suttit här sedan sju och redigerat lite bilder, men den här tyckte jag blev coolast, fast jag vet inte...
Idag har jag inte gjort mycket. Jag vaknade vid halv elva och sen blev det inte mycket mera än att bada hundarna hos ingrid, Jag tror hon fick ihop några fina bilder.
Snart ska jag väl packa inför seglarlägret som börjar på tisdag. Jag ska redan åka ut dit imorgon, så jag hoppas det blir fint väder den här veckan! 
 Så vi hörs om en vecka ♥

Antonia


Midsommarafton


Tänkte bara önska alla en trevlig midsommar!
Här har det vait toppenväder. Hur har det varit hos er?
Min midsommar har varit lite vanlig men ändå kul. Nu väntar jag bara på att klockan ska bli åtta, för då ska jag ner till ingrid och busa lite med hundarna, både med mina som jag är hundvakt åt och hennes sen ska vi nog ta ett litet dopp i hennes pool! Ha en fortsatt trevlig midsommarafton. ♥

Antonia


En liten ändring!

Hej! Nu har jag gjort en liten ändring, vad tycks? Jag ville ha lite mera sommarkänsla. Så det fick bli färg, fast bara blått.



Antonia


Ingen bildbomb - Men en ny bild


Hej! Det blev ingen bildbomd, men en bild på ebba ifrån när vi fotade i tisdags. Det är redan en vecka sen! Idag har jag hjälpt rebecka att måla hennes rum. Det blir snyggt. Jag ska dit imorgon med och måla andra lagret då. Det känns som hennes rum kommer bli skitsnyggt! :) Idag har jag dessutom fått min kompaktkamera med, Nikon coolpix i färgen magenta. Den är häftig! Jag tänkte gå och lägga mig lite tidigt idag för imorgon ska jag gå upp tidigt och så ska vi hinna måla färdigt, det känns som vi har en toppendag framför oss.
Vi ses♥

Antonia


Vivaldi

Ursäkta för att jag varit så dålig på att uppdatera men så är det när man har sommarlov. Det är sol pch då ska man inte vara inne, man måste ju ta vara av det fina vädret! Imorgon kommer jag redigera bilder och lägga upp en bildbomb tror jag. Men här kommer en bild så länge. Det är min granne vivaldi som ligger och solar :)



Antonia


Jag heter Bellis, men kalla mig tusensköna.



Gokväll! Nu laddar jag för en lyckad fotodag imorgon. Jag hoppas det blir bra väder för vi ska till Rebeckas sommarstuga. Det är jag, Ninni, Ebba och Rebecka som ska dit. Hoppas på att det blir kul och att jag får ihop några "favvobilder". Så nu ska kameran laddas!

Antonia


Sisters


Foto: Me

Hej! Ursäkta för dålig uppdatering, men det har varit skolavslutning med många tårar och nu är det sommarlov med så det kommer inte bli så mycket bloggande. Men när jag väl bloggar kommer det nog bli lite text och många bilder! Idag har jag varit på en holme i gryts skärgård och badat. Kameran hade jag med men det blev inte så många bilder eftersom det var väldigt konstigt väder... Jag har redan planerat in fotografering på listan över vad jag ska göra på sommalovet. Så jag tror det kommer bli lite bilder att visa.
Morgondagens planer är min dansavslutning.

Antonia


Inte imorgon, men i övermorgon...

...då smäller det! SOMMARLOVET ÄR HÄR DÅ.
Det kommer bli skönt men ändå ledsamt, för att det är hela min klass jag tar farväl av och som den har varit tillsammans med i sju år. Jag kommer ha kameran med mig, så det kanske blir några fina bilder!

Idag har jag varit på vandring med hela skolan. Det har varit ganska mysigt för man slipper att göra skolarbete. Idag har det varit regnigt... det regnar fortfarande.



Antonia

Sol

Godmorgon! Idag vaknade jag med solen och mådde mycket bättre än igår. Idag fyller Ingrids jättesöta farmor år. Jag ska fira henne och sedan ska jag, Ingrid, Rebecka och Lisa spela tvärflöjt på Gusumsdagarna. Den här dagen kommer bli toppen. Vädret är hur bra som helst med! Det kan inte blir bättre. Vad ska ni göra idag?


Längtar till seglarlägret..

Antonia

Vårruset

Hej! Jag har verkligen haft en paus från bloggandet nu och varit på klassresa till Gotland. Det var jättekul! Jag köpte ett sött litet armband som är designat efter ett medeltida smycke. Igår var det vårruset och det var kul förutom att jag inte kände mig riktigt kry. Men det gick ändå bra, jag sprang med Ebba, Rebecka och Ingrid. Efter att vi sprungit badade vi lite med i utepoolen i centralbadet i Norrköping. Så när jag kom hem var jag helt körd, så det blev ingen skola för mig idag... jag vaknade med världens huvudvärk och kunde knappt gå så jag gick och la mig igen. Jag känner att jag blivit lite bättre och hoppas jag är frisk imorgon för då ska jag spela tvärflöjt på Gusumsdagarna. Sen ska jag göra en till sak som jag tror jag kommer visa bilder ifrån på söndag.
Ha det bra♥



Antonia

RSS 2.0