30 januari

Winters-9-372039_large

Minus femton grader och jag fryser ihjäl...

390979_large

...tänk om man kunde vara här!

bilder: weheartit

 

Antonia


Something

Lite bilder, mycket jag längtar till, fina saker.

bilder
Antonia

26 januari

Hej! Dagen har varit lite konstig, men nu ska vi snart gå till hkk. Vi ska göra crêpes och bara ha jättekul. Sen ska jag börja packa inför Stockholm! Det kommer bli jättekul. Ingrid, becka och jag ska shoppa loss, ha kul, skratta, fika och gå på dansens hus. Vi ses!


24 januari

Snö, snö, snö och mer kommer det... Jag blir så trött på snön. Just nu vill jag bara ha vår, då man kan ta av sig strumporna, känna värmen i ansiktet, vara kär, andas in våren i lungorna, ta sitt första dopp i havet, känna hur underbart livet är, vara glad tillsammans med alla fina vänner och dansa, dansa, dansa!


Mycket händelser, en födelsedag och skratt.

Okej, rubriken säger allt eller nästan. Denna lilla detalj av en outfit hade jag på mig igår. 

Idag har det varit en galen dag, jag har allefall varit galen. Jag har sjungit för Adam som fyller femton idag, Grattis! jag har suttit och hittat på helt sjuka låtar på mattelektionen, jag har haft en helt okej dag. Den här helgen ska det pluggas, pluggas, pluggas, pluggas, pluggas, pluggas, pluggas, pluggas. Prov, specailarbete, labbrapporter, engelskaglosor, matte. Ja kan inte säga mer än att jag har fullt upp. Min mobil la nyss av med... Men jag har lite funderingar på om jag ska rikta in mig på något mer speciellt att blogga om, kom gärnam ed förslag!
Antonia

17 januari

Hej alla glada! Just nu är jag i skolan håltimma med underbara vänner. Idag ska jag skratta, leva livet, vara med vänner, skratta, spela flöjt och piano, plugga, spela apa, bara vara, ha kul, gå till matten och flirta! Hoppas ni hat det bra! Antonia


Some details

Dessa detaljer har jag burit idag. Halsringen är från pieces och den häftiga ringen har jag fått i försenad julklapp, tack! Dessutom har jag guld/brons-färgat nagellack.



Idag har jag haft en jätterolig dag i skolan! Vi har skrattat, dansat, pratat och till och med engagerat oss på varje lektion. Jag kan inte säga mer än att jag har haft världens bästa början på vårterminen och bättre ska det bli. Hoppas bara att ingen blir sjuk eller att det händer något med någon... Imorgon är det fredag och jag ska bara njuta av att det är helg! Kanske blir en fika efter skolan, vem vet?!
Antonia

9 januari

Min nyårsafton.


Idag är det sista dagen på lovet. Jag ska tillbringa den med Becka och Ingrid. Vi ska laga lite mat, vara ute i det fina vädret och bara ta vara av dagen. Ikväll ska jag sedan rida. Så nu taggar vi skola!
Antonia

Yesterday


Antonia

Lite info om dagen, foto på Oskar och några citat från låtarna

Har nyss gjort citronfromage, underbart! Jag hoppas den blev god med. Dagen har spenderats med hundar, hästar, en helikopter, ronja, tomteklubbor(?!) och kameran.
Måste bara berätta om helikoptern som kom flygandes över vårt hus helt plötligt imorse. Den flög några varv runt uppe i luften och sedan landade den i hagen utanför mitt hus. Det visa sig vara grannen från stockholm som hade tagit en liten lölrdagsutflykt, han skulle in till sommarstugan och ta en lunch med killarna som var med. Jag blev lite förvånad!
Nu lyssnar jag på oskar linnros och bara väntar på att skolan ska börja igen, även om jag inte vill tillbaka till skolan vill jag tillbaka till alla fina vänner. Jag vill just nu bara se OSKAR LINNROS!!! Jag såg honom i somras, men nu tycker jag han ska göra ett nytt album och bara åka ut på turné så jag får se och träffa honom.
Rubriken säger allt:
-OM DU ALDRIG PROVAT, HUR KAN DU DÅ VARA SÄKER?

-OM DU BARA KUNDE BLI LITE MER SOM MIG OCH ANNIE HALL

- FÖR IDAG, FÖR IMORGON OCH FÖR IGÅR

Antonia

Fjärde dagen på året

Idag ska jag rätta bingolotter, städa lite, skratta, spela spel med vänner, bara mysa med Shira, dricka chai, lyssna på bra låtar, ta vara på dagen och ha kul.
Antonia

2 januari

Denna lilla söting ska bo hos mig i tre veckor framåt nu.
Idag har jag haft besök av rebecka och ingrid, vi har:
  • Spelat sällskapsspel
  • promenerat med hunden
  • skrattat
  • kollat på polen och lite fler bilder
  • pratat,pratat,pratat
  • haft allmänt kul
Antonia

RSS 2.0