Hello friday!

Från mobilen:

 

 

 

Antonia


Inspiration och längtan

Världens bästa blogg. www.kanal5.se/365days
Jag bara längtar efter bra väder och få bli brun!!!


Förresten, dagen har varit bäst.


Jag ska bli någon annan

Hej läsare! Dagen har varit konstig och känslosam. En lärare har "sårat" mig, jag har gråtit så in i bänken och alla mina fina vänner har varit där. Ni är bäst! Jag älskar er verkligen. Mina vänner finns verkligen där när jag behöver dem. Ni ställer verkligen upp. Som när jag vill ha sällskap och när jag gråter så tröstar ni mig. Det här är alltså tillägnat till er! ♥
Från förra året. Imorgon är en ny dag. En bra dag.

Antonia

Vecka 16

Nu har första skolveckan efter lovet gått igen. Jag känner mig glad, men också irriterad på skolan, klassen och lärare. Det skulle vara skönt att bara komma bort ett litet tag från det här och hoppas på att någon saknat mig när jag kommer tillbaka... Vädret suger just nu, det bara regnar, regnar och snöar. Men snart kommer sommaren! Imorgon ska jag på seglartävling, första gången för iår och på söndag blir det första moppekursen! det kommer bli superkul. Moppeåkning och segling, lite känsla av sommaren på något sätt. Idag har jag haft en riktig fikadag och mysdag med vännerna i skolan, tack.

Antonia

Tisdag

Mintgröna tånaglar, bra dag och läxor, helt enkelt.

 


Måndagen

Så här såg jag ut igår. Skola igen. Det var kul att träffa alla, men lite jobbigt... Jag insåg att det bara är två månader kvar tills vi har sommarlov! Nu ska jag till skolan igen, ska bara drick upp kaffet.


Söndag

Under helgen har jag varit hundvakt åt den här sötisen. Idag åker hon hem och imorgon är det tillbaka till verkligheten igen...

image description

Antonia


Tisdag

En av alla favoritfilmer, dirty dancing. Om du inte sett den, se den!
Idag är det regnigt och tråkigt väder. Jag ser på film och drömmer mig bort lite...

image description

Antonia


Påskafton

Tänkte bara säga glad påsk med att visa min samling solglasögon! Jag firar påsken genom att vara sjuk, inte världens bästa men jag hoppas jag blir bättre tills ikväll. Ha en bra påskafton nu!


3 april

Ljus, glädje och känslor som bara sprutar. Det är vår.

Jag har kommit på att jag har en samling läppglans som jag överanvänder och hål vid stårtån på alla strumpbyxor. Läppglansen blir jag bara glad av och strumpbyxorna är hur irriterande som helst. 
Idag har jag haft en mysig kall dag med mina vänner i skolan. Vi har sprungit runt och skrattat hela tiden och bara spritt glädje runt oss. Imorgon är det dags för Mathilda att bli femtonåring och byxmyndig. Det kommer bli en rolig dag, hoppas jag. Grattis i förskott glada tjejen!
Imorgon kommer också Rebecka och Ingrid hem från Berlin, fubbisar. Det ska vi fira genom att ta ett litet pass på gymmet. Ha det bra!♥

Antonia

RSS 2.0