när åhandet blir mer och mer

igår utflyktade jag till det jag saknat mest av allt, öppet hav.i rosa batikjeans, lackfärgade skor och pälsjackan kände jag äntligen lite vårpirr.
på vissa ställen var isen borta helt och på andra var det helt fruset. Att känna lite havsluft, med solen i ansiktet, igen var helt underbart, åååååååååååååh! 

påskafton

det är påskafton och jag springer runt i ett par batikfärgade rosa byxor. solen skiner och tulpanerna blommar. Jag har varit ute och sprungit med Abbe, som jag är hundvakt åt igen. nu åker jag på utflykt till havet och firar påsk tillsammans med mina föräldrar. Påsklov är det också, jag kan inte mer än att njuta. påskkramar

i min tygpåse


oskarlinnros / rit- och skrivbok för mina tankar / solglasögon från modekungen / beauty rush från victoria's secret för mina läppar / två äpplen för en energikick / fodral för busskortet
 

Min älskade tygpåse bär jag runt överallt. Just för att oskar är med mig då och för att jag får med mig ganska mycket. Äpplen äter jag nästan för många av om dagen just nu. Mitt busskortsfodral är det bästa jag nånsin haft. Solglasögonen tar jag på mig så fort ett litet ljus av solen visar sig. Boken och läppglansen är bara för bäst!
 
 

så enkelt

mina dagar är fyllda till toppen just nu, men jag lovar snart skriver jag igen. För på fredag är det ju påsklov. Vila och mycket annat, kram

snart vår snart lättar molnen som du målat på himlen min

Solen är här igen. Det är fredag och jag har hatt på mig. Veckan har gått supersnabbt och en mysig helg är framför mig. Idag fikade jag med fintjejer, skrev biologiprov och hoppade över plintar på idrotten. Jag har mest pratat minnen hela veckan och det är så himla mysigt att tänka tillbaka på vad jag har gjort egentligen. nu planerar jag sommaren.

du är himlen för mig varje dag

Jag förstår inte. Jag saknar det här stället så himla mycket. Jag saknar hur man kan gå ut och ta på sig skidorna, ta en lift upp till toppen och sedan stå där och se ut över det vackra fjällandskapet bara. Hur man kan träffa en så förbaskat gullig människa och vilja uppleva det här igen. Hur man kan ta en paus genom att gå på afterski och hänga med bästis. Jag förstår inte hur det kan vara fyra korta veckor sedan. Jag vill tillbaka! 

vi skulle älska varandra tills jorden gick under

En Parisig jag.
 

Idag tänder jag ljus, pluggar mig galen, lyssnar på en världsbra låtlista, drömmer mig bort till sommaren, skriver sms med finvänner och känner mig trött. Åh våren snälla kom!

jag är sexton år

idag fyller jag sexton år. Sexton. Idag springer jag runt i en fin klännig, skrattar och lever. Efter skolan bjuder jag hem några vänner, vi ska äta tårtor och gått i mängder! hoppas ni har en toppendag, kram.

även om ett sekel går så ska jag alltid vänta på vår tur

några bilder från februari och mars. Imorgon kommer jag hem!

i mina lurar

Oskar Linnros - Hur dom än
Edward Sharpe & the magnetic zeros - Home
Mumford & Sons - Where are you now
Håkan Hellström - river en vacker dröm
Imagine Dragons - It's time
Bon Iver - Skinny Love
Andreas Moe - This Year
Kaah - vill bara leka mer
Frank Ocean - Lost
Thomas Stenström - Dansen före döden
Brandi Carlile - The Story

bloggar som inspirerar

här är tre bloggar som jag läser varje dag. inspirationAngelica Blick
Flora
Fanny Lyckman

it's time to begin, isn't it?

Snart flyger jag till Paris. Inviger våren tillsammans med franska huvudstaden.
Jag är så himla pepp så det inte är sant. Kameran är tömd och ska fyllas till max med bilder.
Planerar att köpa franska vogue, om det inte blir för tungt i bagaget.
Det kommer regna, enligt prognosen, men jag har med solglasögonen för säkerhets skull.
Vi ska ha det helt galet kul och se bland annat Eiffeltornet, versailles och äta många nya maträtter.
planerar att shopppa också, såklart.
Jag och barbourjackan ska överleva vädret. Åh snart. snart åker jag.
 
 

lördagen

igår tog jag sovmorgon till tolv. Träffade sedan becka. Vi bakade kladdkaka, pratade om vad som hänt de senaste dagarna. Planerade påsklovsbestyr, min födelsedag, packade och berättade de senaste pojknyheterna. Jag kommer sakna henne.   

do you ever think of me in the quiet in the crowd ?

en vårig jag.
 

Det är vår. Jag går runt och skrattar åt allt, bär solglasögon och pluggar som en galning. Lyssnar på musik och dansar. Äter grekisk sallad och väntar med spännig till måndag. På måndag åker jag och nio elever till, till Paris. Där vi har ett fullproppat schema med sevärdheter, parkhäng, glass och- crêpesätande, middagar, shopping, promenader. Jag kommer endast ha ett tomt handbagage med mig och förhoppningsvis ett överfullt på resan hem. Det är jag och Emil, min gamla klasskompis. Vi ska tillsammans ha det bäst i Paris och fota oss galna.

den magiska veckan och kassa mobilbilder



okej, den här veckan, sportlovsveckan, gick supersnabbt och det var helt galet! Jag lärde mig åka skidor, träffade Filip, såg på fina solnedgångar med bästa Ingrid, vi gick på after ski och sjöng oss galna, åkte svarta backar (!), såg Norge, låg i backar och vilade, åt fina efterrätter, tog väldigt enformiga bilder, kände mig lycklig, hade en klarblå himmel över mig, var övergödd, klädde mig i underställ, hade flätor, fick värk i benen, log så tänderna isade.
 
Saknar stället så himla mycket. Vill tillbaka. Nu.

tre saker som gör mig glad

• om en kort vecka åker jag till Paris med en grupp franskläsande vänner. Vi ska upptäcka staden på fyra dagar, shoppa och få vårkänslor i hela kroppen.
• mars. nu är det äntligen mars. Ljusare och helt galna dagar.
• för två veckor sen släpptes Oskar Linnros nya singel, hur dom än. Att lyssna på den och samtidigt veta att det snart kommer ett nytt album gör mig lycklig.


en världsbra dag

 
Idag har jag träffat saknade Klara. Med en hes röst mötte jag henne vid bussen och vi gick hem för att äta frukost bestående av semlor och latte.
Vi gick också ut i det fina vädret och jag hade fått post. 
Vi tog en långpromenad och pratade ifatt om sportlov och andra händelser.Fina Klara.
Vi hittade ett fint ställe och vi skrattade oss varma.
Vädret var helt underbart.Vi åt god lunch och pratade ännu mer.
Rosorna blomstrade och det luktade himmelskt i huset.
 
En dag full av bastubadande, musiklyssnande, skratt, pojkprat, ätande, ljus. magiskt
 

RSS 2.0