Månadens tema blev...

...Musik! och jag tolkade det så här.
"Himlen är oskyldigt blå"

Blev ganska nöjd eftersom den är ganska gammal. Hade ingen tid till att lägga in de andra bilderna så det fick bli den här.
AIR photos består av Jag, Ingrid och Rebecka. Så det är bara att kolla in de andras bilder!
Antonia

AIR


AIR photos är ett fotoprojekt som jag och mina vänner Rebecka och Ingrid har startat tillsamans. Det går till så att vi varje månad gemensamt bestämmer ett tema som vi får tolka hur vi vill. Temat ska man sedan fotografera, och man får fota hur många olika bilder man vill på varje tema. Sista dagen varje månad ska vi publicera bilderna på våra bloggar, och då får ni se våra olika tolkningar på temat och självklart kommentera våra bilder!

Bilderna på den här månadens tema kommer alltså att dyka upp på våra bloggar den 31 januari, så håll utkik då!

Ingrid

Fotad i slutet av 2010

Nu har det gått 9 dagar redan på det nya året. I fredags var det sista dagen på jullovet med, men som tur är har jag en studiedag imorgon. På tisdag börjar allvaret igen och det kommer faktiskt bli kul att träffa alla vänner och ha massor roliga outfits igen! Dessutom har jag en ny jacka och ett par nya skor, har inpregnerat (stavning) dem nu och imorgon ska de börjas att användas! Det här året kommer bli toppen! Ikväll ska jag bara ta det lugnt och morgondagen blir likadan. Jag kommer blogga igen när jag börjat skolan och kommit in i mina vanor.  Ha det bra sålänge!

Antonia

Förändring!

Nu har jag gjort en snabb liten galen ändring. Jag har inte ens hunnit tänka om jag gillar den, men vad tycker ni? Ha kvar eller inte?

Antonia

En glad bild!

Foto: Rebecka

Hej alla glada! Nu när mina vänner övergivit mig, sitter jag här vid datorn och tänkte lägga in bilder i datorn från kameran. Sen tänkte jag hitta på nån ny rolig design här på bloggen, jag hoppas jag lyckas. Så det är nog bäst att jag börjar.
Antonia



Svart och vit

Tänk att det är tredje dagen på 2011! Jag hittade den här bilden sen förra året den 9:e mars, det känns verkligen inte som det var längesen! Jag ville ha lite roligt och redigera den och den blev väl rolig, HAHA. Det är jag och Rebecka. Idag har jag haft besök av henne och två andra kompisar. Vi har haft det roligt och åkt pulka (som verkligen är kul och man får ont i baken av), sen spelade vi alias som jag älskar! Man kan bara inte låta bli att garva..
Jag har också kommit på en liten sak som är en överraskning och som jag kommer berätta så snart som möjligt! (finns det något som heter så?!) Imorgon ska jag bara ta det lugnt och vila. Vi ses!

Antonia

RSS 2.0