Jag vill att ditt hem blir där jag hänger min hatt.

Hej! Idag har det vart konstigt väder. Jag, Min syster och mamma bestämde oss för att åka ut till havet och bada men efter två timmars sol kom det regn så vi åkte in till Valdemarsvik igen och där åt vi lunch. Medan vi satt och åt såg vi någon snyggingen kliva in i en "bussbil". Vi tänkte lite och så kom vi på att det var Kim i norliekkv, i Valdemarsvik (!!!!!). Jag var bara tvungen att springa fram och prata med dem samtidigt som regnet kom. Det gjorde min dag.


Kent

Gårdagen tillbringade jag med Ingrid. Vi var på Kent och de spelade konstant i två timmar. Vi hoppade oss varma och skrek oss hesa. Det var hur kul som helst. Tänk er publiken sjunga med i introt till 999 så det hörs på mils avstånd och med armarna upp svingandes till sista låten tacka för den här konserten, tack.


Grebbestad

Det började med fem timmars bilresa. Vi körde efter den här saken, som satt och pratade hela vägen.Vi kom till västgötaslätten som jag aldrig varit vid och det var jättefint!Framme och trötta, gick vi till stranden för att ta några bilder och den vanliga posen fotades, såklart.Ingrid och jag i en utav många solnedgångar.Detta var stället vi tillbringade våra dagar vid hela veckan. Det var litet och gulligt och låg på en ö som vi seglade ifrån varje morgon.Vi var i fjällbacka där jag köpte ett par nya seglarshorts och fyndade ett par svarta kängor som kommer användas flitigt i höst.Våra mammor, ingrid och jag dansade loss till Magnus Uggla som spelade live precis vid stranden där vi bodde. Vi kunde lyssna gratis från altanen.Så här gjorde de stora grabbarna...En till solnedgång.Ingrid hade en jättefin färg på sig.Jag var tvungen att göra mitt hopp.Kvällspromenad i hamnen.Ännu mer bilder vid stranden.Solnedgång.Vi åt middag hos de här sötisarna.Finaste Ingrid.Så här såg jag ut en kväll.Ännu en till solnedgång.I fjällbacka. Vi tittade på rosariumet, gick i hamnen, shoppade, fikade, kollade in alla snyggingar som gick runt där och var varma.Sista dagen visade vi upp vad vi lärt oss. Det var hemskt att lämna det här stället och seglingen.En dag åt vi middag i det här fina huset.Solnedgång.De hade flygreklam.Sista dagen, sista solnedgången, sista bilden. Skit också, jag kommer sakna det här stället!
 
Antonia

En dag

Jag har det bäst. Ligger på en klippa nånstans ute i skärgården. Med horisonten i blicken och solen i ansiktet lever jag livet.


Sail

Idag har jag seglatutmedvännerpåhavetochbadatsolatätitochbaramyst. Tack.


Home sweet home

Okej, nu är jag hemma. Har haft det så jävlasuperduperunderbartfantastiskt bra, ursäkta uttrycket. Jag kommer verkligen sakna det där stället. Vädret har varit toppen, min instruktör har varit toppen om inte nåt... Tänkte bara göra ett snabbinlägg nu, är ganska trött efter veckan med. tack, tack, tack, tack för det här. I will miss you!
 
Antonia

Från grebbestad

Jag har det bäst. Ses när jag kommer hem!


Längtan.

Jag vill utomlands! Till värmen, solen, språket, maten, kulturen, saltvattnet och lugnet. Kollar tillbaka på bilder från Grekland och hoppas på att snart åka iväg.Antonia

Klaras och mina bravader.


De senaste dagarna har jag träffat Klara och varit hos henne på landet. Vi har pratat, skrattat, bastat, badat, ätit och kört ikapp allt vi missat. Det var nämligen ett halvår sedan vi träffades.Vi bestämde oss för att åka till fyrudden och äta glass med båten. Vi hade inga skor, så vi gick runt barfota där och kollade in massor båtar samtidigt som vi åt glass. Det vi inte visste när vi åkte dit var att vi skulle bli vänner med två tyskar......som hette Frederik och Frederik! De var jättetrevliga och kom badandes i hamnen när vi kom med båten. De ville så gärna hjälpa oss att lägga fast och så började det. Vi pratade, pratade och de följde med på en båttur. Det visade sig vara två wakeboardsproffs vi hade att göra med. Idag åkte de hem, tyvärr, men vi har bestämt att vi ska ses mer!
 
Nu sitter jag här klarpackad inför en veckas segling i Grebbestad. Imorgon åker jag med kameran i högsta hugg! Jag hoppas på att få träffa många nya människor. Ha det bra!
 
Antonia

Mina planer

Hej! Sista arbetsdagen avklarad och nu börjar mitt sommarlov, på riktigt. Jag har lite planer:
  • Träffa vänner
  • Åka till Grebbestad nästa vecka och segla, segla, segla. Hopppas på att få träffa nya människor med!
  • Bada och sola ute i skärgåden.
  • Åka utomlands.
  • Någon slags roadtrip med mopeder och vänner.
  • Använda massor fina sommarklänningar.
  • leva livet
Sommaren, here I come!
 

Antonia

Bröllopet

Jag var ju på bröllop dagen efter jag slutat skolan. Det var så fint. Tårarna rann och jag fick rysningar. 
 
Antonia

Konstigt

Ursäkta att texten är konstig, men jag vet inte vad som är fel... Försöker fixa det, bjuder på en sommarbild sålänge.

Bildbomb del 2

Jag hade skolavslutning, Rebecka och jag.Vi hade en lite rolig fotostund innan det var dags att gå in i kyrkan.Ingrid, Rebecka och jag. Bäst.Söta Lowe, Anna och Chana i väntan på att resten av skolan skulle komma.Anna, Daniella och Rebecka sjöng en låt som var tillägnad niorna.Fina Arethis hår. Hon, fubbisen, är i Grekland nu och jag saknar henna inte alls...Erik och Jag vid skåpen, sista dagen.Adam.Jag öppnar mitt skåp. Har nog aldrig varit så galen när jag öppnat mitt skåp förut.Vi bestämde oss för att ha en liten fotostund på rasten sista dagen.Min hemkunskapslärare, som ska sluta och Oscar.Lite dans blev det med!Mathilda och jag.Arethi och mathilda, jag saknar er!Så här såg jag ut.
En glad jag.
 
Antonia

Bildbomb del 1

Lite bilder från instagram. Ja, bilderna säger väl allt!
Antonia

Sommar

Jag lever! Har bara haft så fullt upp...
Slutat skolan, jobbat, cyklat, ätit glass, varit i skärgården, träffat vänner, seglat, varit på läger, sovit ut (en dag), bastat, solat, badat, dansat mig galen, vunnit en kappsegling, varit nöjd, levt livet. Vad har ni gjort? 
 
Antonia

RSS 2.0